Megvilágítás mérés

Belsőtéri és szabadtéri megvilágítás akkreditált vizsgálata

A vizsgálatok célja munkahelyek belsőtéri és szabadtéri megvilágításának vizsgálata a 3/2002. (II.8.) SzCsM-EüM együttes rendelet, az MSZ EN 12464-1:2012 és MSZ EN 12464-2:2014 szabványok alapján.

A mesterséges megvilágítás vizsgálata során az ellenőrzés előkészítésétől a mérés elvégzésén, kiértékelésén keresztül a dokumentálásig minden feladatot elvégzünk.

A helyiség megvilágításának mért értékeiből meghatározzuk a helyiség átlagos megvilágításának értékét, megállapítjuk a legkisebb mért értéket, és a megvilágítás térbeli egyenletességét. Elvégezzük továbbá a korrelált színhőmérséklet és a színvisszaadás meghatározását is.

Vizsgálatainkat különösen a következő területeken végezzük:
  • üres helyiségek általános világításának a megvilágítás mérése
  • munkahelyek általános és helyi megvilágításának vizsgálata
  • berendezett helyiségek egyenletes világításának mérése
  • berendezett helyiségek orientált általános világításának mérése
  • a munkafelület megvilágításának vizsgálata
  • speciális megvilágítás megoldások vizsgálata

A vizsgálatokról hivatalos, hitelesített, a vizsgálólaboratórium által kibocsátott vizsgálati jegyzőkönyv és szakértői vélemény készül. A vizsgálati eredmények alapján bejegyzett szakértőink javaslatot adnak a nem megfelelőnek minősített megvilágítás esetén szükséges és lehetséges megoldási lehetőségekről.

Garancia

Szavatoljuk, hogy az általunk készített dokumentációk megfelelnek minden jogszabályi, szabványos és hatósági előírásnak, követelménynek, továbbá minden joghatással bíró ügyben alkalmazhatók. Szavatoljuk, hogy tevékenységünket a vonatkozó rendeletek és szabványok szerint végezzük. Tevékenységünkre vonatkozóan a jogszabályi megfelelőséget, minőséget és a szakmai garanciát biztosítja, hogy munkatársaink a Magyar Mérnöki Kamara, valamint az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal által bejegyzett és nyilvántartott szakértők, továbbá a Nemzeti Akkreditáló Hatóság által NAH-1-1107/2018 számon akkreditált vizsgálólaboratóriumunk az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerben működik.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az alább felsorolt információk megadásával és mi pár napon belül reagálunk rá! Az ajánlatkérés nem jár az Ön részéről semmilyen kötelezettség vállalásával.

  • kapcsolattartó neve és elérhetősége (lehetőleg mobiltelefonszám)
  • mérés helyszíne
  • mekkora a vizsgálandó üzemrészek/helyiségek területe

A felsorolt adatok szükségesek a pontos feladat meghatározásához és az ajánlati ár kalkulációjához. Amennyiben ezek jelenleg nem állnak teljes egészében rendelkezésére, megkeresését ebben az esetben is elküldheti részünkre. Szakértőink megválaszolják kérdéseit, illetve segítenek összeállítani az ajánlatadáshoz szükséges információkat.

Kérjen ajánlatot!

Válassza ki a listából az Önt érdeklő szolgáltatásunkat és kérjen ajánlatot, mi pedig pár napon belül reagálunk rá! Az ajánlatkérés nem jár az Ön részéről semmilyen kötelezettség vállalásával.

Hogyan dolgozunk?

Cégünk magyar családi vállalkozásban működő kis mérnökiroda. Elsősorban a zajvédelem és a levegőtisztaság-védelem szakterületeire specializálódtunk.

Ajánlat

Megrendelés

Helyszíni vizsgálat

Dokumentálás

Szaktanácsadás

Partnereink:

ABB
BorsodChem
Bosch
Coca-Cola
IBM
MOL
Procter and Gamble
Samsung
Xellia