About us

Who we are

We are an engineering company operating in the Central European region with more than 20 years of professional experience in measuring and mod-elling large industrial facilities. We have an ISO 17025 accredited testing laboratory.

What we offer

Our main areas are industrial noise and air pollution measurements and modelling. We make very complex high-quality industrial models based on our measurements. We provide a full-service package to our customers to manage the environmental noise and air pollution of their plant. Our approach is very customer-focused to give professional plant designers and decision-makers an easy-to-understand model.
 • 100% satisfaction:

  based on our customer satisfaction measurements in recent years, we have no partner who is not completely satisfied with our service

 • Complex service package

  from accredited tests through design to execution, we are dedicated to providing comprehensive solutions to complex problems

 • Professional Liability & Warranty

  our experts are registered by the Hungarian Chamber of Engineers and the Department of Public Health of the Government Office of Budapest

 • More than 40 years of professional know-how

  our company was established in 1997 by the National Institute for Occupational Safety Research

 • Market leader in our field in the big industry sector

  our permanent partners include the largest industrial areas in Central Europe

 • Solid consulting and expertis

  we have been cooperating with most of our partners for almost a decade

 • Objective and competent professional service

  our accredited testing laboratory has been operating since 2003 under the ISO 17025 quality management system

 • Vállalható Üzleti Szereplő

  büszkék vagyunk a Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés minősítésére, mely etikus üzleti magatartásunk elismerése, ez nem makulátlanságról szól, hanem törekvésről, melynek fókuszában értékeink és elveink állnak

  Vállalható Üzleti Szereplő

Miklós Márkus

CEO / CTO & Expert, Head of Laboratory

Miki a cég szakmai vezetője, egyben a „zajos” szakterület vezetője. A szakmája az élete: szakért, tanít, előad. Állandóan elfoglalt, többnyire éjjel jobban ráér. Profizmusa és maximalizmusa megkérdőjelezhetetlen. Rengeteget tud beszélni, de próbál róla leszokni. Amúgy tényleg kocka. És zenész.

Miklós Márkus

Horváth Hajnalka

ügyvezető

Hajni vezetőképzőt végzett, minden ízében menedzser, de elsősorban anya. Határozottan és kedvesen irányít. Pörög, szalad és egyéb sportokat is űz. Mind megjelenésében, mind stílusában nagyon megnyerő és mondhatni kortalan. Mindig, mindenben lehet rá számítani. Mindene két gyerkőce és a barátai.

Horváth Hajnalka

Bettina Takács

Environmental Engineer

Betti több éves szakmai tapasztalattal bíró mérnök a „zajos” szakterületen. Részt vesz a komplex tervezési, modellezési feladatokban és akár éjjel is dolgozik! rendkívül jó előadó, ami kisugárzásának és persze tudásának köszönhető. Mindkét vezető jobb keze, ott segít, ahol tud. Civilben kutyabolond és kutyapszichológus, amellett hogy modellkedik is néha. 

Bettina Takács

Bencsik Rita

Environmental Engineer, Expert

Rita a legrégebbi csapattag. Nyári gyakorlattal kezdte egy évtizede és mára több munkahelyi szakterület szakértője, de első sorban „zajos”. Villámgyors, ha kell egész nap maximális fordulatszámmal pörög. És sosem palástolja a véleményét, ami a szívén az a száján… Neki a férje zenész. Mindene a lánya.

Bencsik Rita

Hajnalka Horváth

Executive Director

Hajni vezetőképzőt végzett, minden ízében menedzser, de elsősorban anya - az irodában is. Határozottan és kedvesen irányítja a csapatot. Pörög, szalad és egyéb sportokat is űz. Mind megjelenésében, mind stílusában nagyon megnyerő és mondhatni kortalan. Mindig, mindenben lehet rá számítani. Mindene a család és a barátok. 

Hajnalka Horváth

Dávid Pletser

Deputy Head of Laboratory, Expert

Dávid ízig-vérig vegyész, technikusként kezdte és mára a „levegős” szakterület vezetőjeként irányítja a csapatot. Miki jobbkeze a laborvezetésben. Mindig nyugodt. Mindig professzionalista. Mindig zúzós zenéket hallgat. Imádja a feleségét és kedvenc háziállata a sünije.

Dávid Pletser

Gábor Verebélyi

Air Pollution Expert

Gábor tekintélyes hatósági és élettapasztalattal bíró szakértőnk a „levegős” szakterületen. Mindannyiunk legjobb borsodi haverja. Örökké optimista, örökké mosolygós, örökké naiv, igazi jósrác, aki mindenkinek segít, és akit mindenki kedvel.

Gábor Verebélyi

Dénes Barabás

Environmental Technician

Dénes a legfrissebb technikusunk a „levegős” szakterületen. Tökéletesen kiegészíti a „levegős triót”. Gyors, pontos, megbízható. Ő a szállító (tényleg dolgozott futárként). Hozzáállása rácáfol a Z generáció munkamoráljáról alkotott sztereotípiákra. Minden nap képes más járművel érkezni… Tényleg, ma mivel jött?

Dénes Barabás

Boros Barnabás

technikus

Barni csapatunk legfrissebb és egyben legfiatalabb tagja. Még ott a tojáshéj a fenekén, de a feladatokhoz való jó hozzáállása rácáfol a legfiatalabb generáció munkamoráljáról alkotott sztereotípiákra. Az UTE Birkózó Szakosztályának leigazolt sportolója, gyerekkora óta űzi ezt a sportágat és igen nagy sikereket ért el benne. Az ő zenei világa inkább az EDM, techno, rave vagy trance.

Boros Barnabás

Blackie

irodakutya, kapucsengő, recycling manager

Blackie irodánk lelke. Nélküle nehezen bírnánk a tempót. Kikapcsol minket és feltölt energiával. Elképesztő érzelmi intelligenciával bír. Sajnos jó előre jelzi, ha valaki hozzánk érkezik vagy leengedi a redőnyt. Erről próbáljuk leszoktatni. Ha az étel véletlenül leesik, nála nincs öt másodperces szabály. Amúgy természetesen Betti a gazdija. Mi csak megnehezítjük a dolgát.

Blackie

Request a Quote!

Request a quote and we will respond within a few days. Requesting for quotation does not entail any obligation on your part.

Our partners:

ABB
BorsodChem
Bosch
Coca-Cola
IBM
MOL
Procter and Gamble
Samsung
Xellia