Zajmérésben, zajvizsgálatban is otthon vagyunk!

Szakértők és mérnökök vagyunk

Cégünk magyar családi vállalkozásban működő mérnökiroda. Elsősorban a zajvédelem és a levegőtisztaság-védelem szakterületeire specializálódtunk. Csapatunk szakértőkből és mérnökökből álló családias, jó hangulatú baráti társaság.

Miért minket?

Szakterületeinken több évtizedes szakmai tapasztalat birtokában foglalkozunk összetett mérnöki feladatok megoldásával a méréstől a tervezésen át a kivitelezésig. Cégünk kifejezetten üzemek, illetve ipari vállalatok igényeinek kiszolgálására szakosodott. Magánszemélyek számára nem végzünk mérési-tervezési feladatokat. Tevékenységünket a vonatkozó rendeletek és szabványok szerint végezzük, az általunk készített dokumentációk minden jogszabályi, szabványos és hatósági előírásnak megfelelnek.
 • 100%-os elégedettség

  az elmúlt években végzett vevői elégedettség méréseink alapján nincs olyan partnerünk, aki ne lett volna teljesen elégedett a neki nyújtott szolgáltatásunkkal

 • Komplex szolgáltatáscsomag

  szakterületeinken az akkreditált vizsgálatoktól kezdve a tervezésen keresztül a kivitelezésig foglalkozunk a komplex problémák teljes körű megoldásával

 • Szakmai felelősségvállalás és szavatosság

  munkatársaink a Magyar Mérnöki Kamara és Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Főosztálya által bejegyzett szakértők

 • Több mint 40 éves szakmai tudásbázis

  cégünk az Országos Munkavédelmi Tudományos Kutató Intézet zajosztályából alakult 1997-ben

 • Szakterületén a nagyipari szektor egyik piacvezetője

  állandó partnereink közé tartoznak hazánk legnagyobb iparterületeit üzemeltető vállalatok

 • Sziklaszilárd szakértői és tanácsadói háttér

  állandó szerződött partnereink többségével közel egy évtizedes az együttműködésünk

 • Objektív és kompetens szakmai tevékenység

  a NAH által akkreditált vizsgálólaboratóriumunk 2003-óta működik az ISO 17025 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerben

Márkus Miklós

cégvezető, szakértő, laboratóriumvezető

Miki a cég szakmai vezetője, egyben a „zajos” szakterület vezetője. A szakmája az élete: szakért, tanít, előad. Állandóan elfoglalt, többnyire éjjel jobban ráér. Profizmusa és maximalizmusa megkérdőjelezhetetlen. Rengeteget tud beszélni, de próbál róla leszokni. Amúgy tényleg kocka. És zenész.

Márkus Miklós

Horváth Hajnalka

ügyvezető, minőségirányítási vezető

Hajni vezetőképzőt végzett, minden ízében menedzser, de elsősorban anya - az irodában is. Határozottan és kedvesen irányítja a csapatot. Pörög, szalad és egyéb sportokat is űz. Mind megjelenésében, mind stílusában nagyon megnyerő és mondhatni kortalan. Mindig, mindenben lehet rá számítani. Mindene a család és a barátok. 

Horváth Hajnalka

Takács Bettina

környezetmérnök, asszisztens

Betti több éves szakmai tapasztalattal bíró mérnök a „zajos” szakterületen. Részt vesz a komplex tervezési, modellezési feladatokban és akár éjjel is dolgozik! Jó előadó, ami kisugárzásának és persze szakmai tudásának köszönhető. A vezetőség jobb keze, ott segít, ahol tud. Civilben kutyabolond és kutyapszichológus, amellett modellkedik is néha. 

Takács Bettina

Bencsik Rita

környezetmérnök, szakértő

Rita a legrégebbi csapattag. Nyári gyakorlattal kezdte egy évtizede és mára több munkahelyi szakterület szakértője, de első sorban „zajos”. Villámgyors, ha kell egész nap maximális fordulatszámmal pörög. És sosem palástolja a véleményét, ami a szívén az a száján… Neki a férje zenész. Mindene a lánya.

Bencsik Rita

Pletser Dávid

laboratóriumvezető helyettes, szakértő

Dávid ízig-vérig vegyész, technikusként kezdte és mára a „levegős” szakterület vezetőjeként irányítja a csapatot. Miki jobbkeze a laborvezetésben. Mindig nyugodt. Mindig professzionalista. Mindig zúzós zenéket hallgat. Imádja a feleségét és kedvenc háziállata a sünije.

Pletser Dávid

Verebélyi Gábor

levegőtisztaság-védelmi szakértő

Gábor tekintélyes hatósági és élettapasztalattal bíró szakértőnk a „levegős” szakterületen. Mindannyiunk legjobb borsodi haverja. Örökké mosolygós, örökké naiv, igazi jósrác, aki mindenkinek segít, és akit mindenki kedvel.

Verebélyi Gábor

Barabás Dénes

környezettechnikus

Dénes a legfrissebb technikusunk a „levegős” szakterületen. Tökéletesen kiegészíti a „levegős triót”. Gyors, pontos, megbízható. Ő a szállító (tényleg dolgozott futárként). Hozzáállása rácáfol a Z generáció munkamoráljáról alkotott sztereotípiákra. Minden nap képes más járművel érkezni… Tényleg, ma mivel jött?

Barabás Dénes

Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot és mi pár napon belül reagálunk rá! Az ajánlatkérés nem jár az Ön részéről semmilyen kötelezettség vállalásával.

Partnereink:

ABB
BorsodChem
Bosch
Coca-Cola
IBM
MOL
Procter and Gamble
Samsung
Xellia