Szakértői tudás szívvel lélekkel

Szakértők és mérnökök vagyunk

Cégünk magyar családi vállalkozásban működő mérnökiroda. Elsősorban a zajvédelem és a levegőtisztaság-védelem szakterületeire specializálódtunk. Csapatunk szakértőkből és mérnökökből álló családias, jó hangulatú baráti társaság.

Miért minket?

Szakterületeinken több évtizedes szakmai tapasztalat birtokában foglalkozunk összetett mérnöki feladatok megoldásával a méréstől a tervezésen át a kivitelezésig. Cégünk kifejezetten üzemek, illetve ipari vállalatok igényeinek kiszolgálására szakosodott. Magánszemélyek számára nem végzünk mérési-tervezési feladatokat. Tevékenységünket a vonatkozó rendeletek és szabványok szerint végezzük, az általunk készített dokumentációk minden jogszabályi, szabványos és hatósági előírásnak megfelelnek.
 • 100%-os elégedettség

  az elmúlt években végzett vevői elégedettség méréseink alapján nincs olyan partnerünk, aki ne lett volna teljesen elégedett a neki nyújtott szolgáltatásunkkal

 • Komplex szolgáltatáscsomag

  szakterületeinken az akkreditált vizsgálatoktól kezdve a tervezésen keresztül a kivitelezésig foglalkozunk a komplex problémák teljes körű megoldásával

 • Szakmai felelősségvállalás és szavatosság

  munkatársaink a Magyar Mérnöki Kamara és Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Főosztálya által bejegyzett szakértők

 • Több mint 40 éves szakmai tudásbázis

  cégünk az Országos Munkavédelmi Tudományos Kutató Intézet zajosztályából alakult 1997-ben

 • Szakterületén a nagyipari szektor egyik piacvezetője

  állandó partnereink közé tartoznak hazánk legnagyobb iparterületeit üzemeltető vállalatok

 • Sziklaszilárd szakértői és tanácsadói háttér

  állandó szerződött partnereink többségével közel egy évtizedes az együttműködésünk

 • Objektív és kompetens szakmai tevékenység

  a NAH által akkreditált vizsgálólaboratóriumunk 2003-óta működik az ISO 17025 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerben

 • Vállalható Üzleti Szereplő

  büszkék vagyunk a Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés minősítésére, mely etikus üzleti magatartásunk elismerése, ez nem makulátlanságról szól, hanem törekvésről, melynek fókuszában értékeink és elveink állnak

  Vállalható Üzleti Szereplő

Márkus Miklós

cégvezető, szakértő, laboratóriumvezető

Miki a cég, a labor és egyben a „zajos” szakterület vezetője. A szakmája az élete: mér, modellez, szakért, tanít, előad. Állandóan elfoglalt, éjjel többnyire jobban ráér. Profizmusa és maximalizmusa megkérdőjelezhetetlen. Rengeteget tud beszélni, de próbál róla leszokni. Amúgy tényleg kocka. És zenész. Mindene két gyerkőce. Bizonyos mértékben különbözik Sheldon Cooper-től...

Márkus Miklós

Horváth Hajnalka

ügyvezető

Hajni vezetőképzőt végzett, minden ízében menedzser, de elsősorban anya. Határozottan és kedvesen irányít. Pörög, szalad és egyéb sportokat is űz. Mind megjelenésében, mind stílusában nagyon megnyerő és mondhatni kortalan. Mindig, mindenben lehet rá számítani. Mindene két gyerkőce és a barátai.

Horváth Hajnalka

Takács Bettina

minőségirányítási vezető, szakértő

Betti sokéves szakmai tapasztalattal bíró szakértő a „zajos” szakterületen. Részt vesz a komplex tervezési, modellezési feladatokban és akár éjjel is dolgozik! Jó előadó, ami kisugárzásának és persze szakmai tudásának köszönhető. Miki jobbkeze, ott segít neki, ahol tud. Civilben kutyabolond és kutya-pszichológus, mindemellett modell, továbbá Harry Potter, Marvel, Trónok Harca és Hans Zimmer rajongó. 

Takács Bettina

Bencsik Rita

környezetmérnök, szakértő

Rita a legrégebbi csapattag. Nyári gyakorlattal kezdte több mint egy évtizede és mára több munkahelyi szakterület szakértője, de első sorban „zajos”. Villámgyors, ha kell egész nap maximális fordulatszámmal pörög. És sosem palástolja a véleményét, ami a szívén az a száján… Neki a férje zenész. Mindene két gyerkőce.

Bencsik Rita

Hock Melinda

irodai asszisztens

Meli az iroda motorja. Ő kezeli az irodai levelezést, iktat, visszaigazol, ellenőriz, kiküld, számláz és postáz. Szereti és komolyan veszi az iroda vezetésével járó adminisztratív feladatokat. Határtalanul kedves, mosolygós és jókedvű. Imádja a táncot. Civilben akrobatikus rock & roll formációban táncol nagyon magas szinten, szóval simán lenyomja mindhárom spárgát.

Hock Melinda

Pletser Dávid

laboratóriumvezető helyettes, szakértő

Dávid ízig-vérig vegyész, technikusként kezdte és mára a „levegős” szakterület vezetőjeként irányítja a csapatot. Miki jobbkeze a laborvezetésben. Mindig nyugodt. Mindig professzionalista. Mindig zúzós zenéket hallgat. Imádja a családját.

Pletser Dávid

Molnár Mátyás

technikus

Matyi a „levegős” csapat oszlopos tagja, Dávid jobbkeze. Komoly hivatástudattal és felelősségteljes hozzáállással végzi feladatait. Az első olyan tagja csapatunknak, akinek sikerült rendet rakni a levegős szobában! Nagy tempóval halad a szakmai fejlődés és szakértővé válás útján. Különleges jó humorával és kiváló zenei ízlésével tökéletes kiegészítője csapatunknak.

Molnár Mátyás

Halascsák István

technikus

Pityu a „zajos” csapat meghatározó tagja. Aki egyszer találkozott vele, nem könnyen felejti a fülig érő szájjal vigyorgó, metálos srácot. Hatalmas szíve-lelke van, a munkában odateszi magát és zseniális mérnök. Imádja a hivatását és a csapatot. Ő szó szerint „zajos” egyéniség: harsány, lelkes, igazi gamer és olyan zenéket hallgat, amiket rajta kívül más nehezen visel el.

Halascsák István

Boros Barnabás

technikus

Barni csapatunk legfrissebb és egyben legfiatalabb tagja. Még ott a tojáshéj a fenekén, de a feladatokhoz való jó hozzáállása rácáfol a legfiatalabb generáció munkamoráljáról alkotott sztereotípiákra. Az UTE Birkózó Szakosztályának leigazolt sportolója, gyerekkora óta űzi ezt a sportágat és igen nagy sikereket ért el benne. Az ő zenei világa inkább az EDM, techno, rave vagy trance.

Boros Barnabás

Blackie

irodakutya, kapucsengő, recycling manager

Blackie irodánk lelke. Nélküle nehezen bírnánk a tempót. Kikapcsol minket és feltölt energiával. Elképesztő érzelmi intelligenciával bír. Sajnos jó előre jelzi, ha valaki hozzánk érkezik vagy leengedi a redőnyt. Erről próbáljuk leszoktatni. Ha az étel véletlenül leesik, nála nincs öt másodperces szabály. Amúgy természetesen Betti a gazdija. Mi csak megnehezítjük a dolgát.

Blackie

Kérjen ajánlatot!

Válassza ki a listából az Önt érdeklő szolgáltatásunkat és kérjen ajánlatot, mi pedig pár napon belül reagálunk rá! Az ajánlatkérés nem jár az Ön részéről semmilyen kötelezettség vállalásával.

Partnereink:

ABB
BorsodChem
Bosch
Coca-Cola
IBM
MOL
Procter and Gamble
Samsung
Xellia